Wybierz język: PolskiPL | EnglishGB | ItalianoIT

SHL Production Sp. z o.o. z dniem 1 lipca 2010 przejęła działalność produkcyjną od ZWM-SHL S.A.

RODO

    Informujemy, iż administratorem Pani/Pana danych osobowych jest SHL Production Sp. z o.o. z siedzibą w Kielcach przy ul. Zagnańskiej 27. Inspektor ochrony danych jest dostępny pod adresem e-mail iod.shl@shlproduction.com . Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu realizacji zawartej z administratorem umowy. Posiada Pani/Pan prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania (jeżeli przetwarzanie odbywa się na podstawie zgody), którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem. Ma Pani/Pan prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. Pani/Pana dane osobowe przechowywane będą co najmniej przez okres 5-ciu lat. Pani/Pana dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego.

Polityka jakości i ochrony środowiskaPolityka Jakości
Naszym głównym zadaniem jest zaspokajanie potrzeb i oczekiwań wszystkich Klientów oraz zapewnienie, że znak firmowy stanowi symbol jakości, zaufania i satysfakcji.

Polityka ŚrodowiskowaPolityka Środowiskowa
Poszanowanie, ochrona i poprawa w zakresie oddziaływania na środowisko naturalne jest jednym z nadrzędnych celów związanych z naszą działalnością.

Certyfikaty Systemu Zarządzania

Certyfikat Systemu Zarządzania Jakością ISO 9001 JAKOŚĆ
ISO 9001

Certyfikat Systemu Zarządzania Środowiskiem ISO 14001 ŚRODOWISKO
ISO 14001

Certyfikat Systemu 3834 SPAWANIE
ISO 3834-2

Znak certyfikacji TUV Zakres certyfikacji: produkcja części oraz zespołów spawanych do maszyn budowlanych i pojazdów
Informacja o certyfikatach: http://www.tuvdotcom.com pod numerem identyfikacyjnym ID: 9105030458